Tiktok Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Tiktok Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Bilindiği üzere Tiktok, kullanıcıların canlı yayın yapmasına izin vermekte ve Tiktok canlı yayın kuralları dahilinde açılan canlı yayınlarda kullanıcılar belirli miktar bir kazanç elde edilebilmektedir. Bu kapsamda Tiktok canlı yayın nasıl açılır sorusunun bir hayli önemli olduğunu ve kullanıcıların sorunsuz bir şekilde canlı yayın açabilmeleri noktasında onlara destek olduğunu ifade etmek gerekmektedir.

Tiktok canlı yayınların açılması, kullanıcıların takipçileri ile buluşmasını sağladığı için sık sık belirlenen şartların yerine getirilmesi durumunda canlı yayın açılabildiğini ifade etmek gerekmektedir. Tiktok’ta canlı yayın nasıl açılır 2022 sorusu kapsamında verilebilecek cevap nedir?

Tiktok Canlı Yayın Nedir ve Neden Önemli?

Tiktok, canlı yayın özelliğine sahiptir ve kullanıcıların bu özellikleri kullanarak takipçileri ile buluşmasını olanaklı hale getirmektedir. Özellikle Tiktok fenomenleri bu özelliği kullanmakta ve takipçilerinin hediyeleri ile gelir elde etmektedir. Para kazanmanın yöntemlerinden biri olarak Tiktok canlı yayınları, birçok insanın ilgisini çeken özelliklerden biri olarak ön plana çıkmaktadır. Peki ama Tiktok canlı yayın kaç takipçiden sonra açılabilir?
 

Tiktok canlı yayın açılabilmesi için kullanıcıların en az 1000 takipçilerinin bulunması gerekir. Aksi halde canlı yayın açmak mümkün değildir. Bu kuralı bilen pek çok kullanıcı, takipçi sayılarını arttırabilmek adına çeşitli çalışmalar yapmakta ve takipçi sayılarının artması içi uğraşmaktadır. Gerekli kriterlere sahip olunması ile birlikte kısa sürede ve kolaylıkla canlı yayın açılabilmekte olup bu sayede kullanıcılar, takipçileri buluşarak onlardan hediye alabilmektedir.

 

Tiktok Canlı Yayın Avantajları

Tiktok’ta canlı yayın açmanın birçok avantajı bulunmakta olup bu avantajlardan ilki, kullanıcıların kısa sürede takipçilerine ulaşabilmesi ve onlara belirli konularda konuşabilmesidir. Bunun yanı sıra canlı yayın üzerinden takipçileri kullanıcıya çeşitli hediyeler gönderebilmekte ve bu hediyeler ile birlikte kullanıcıların belirli bir gelir elde etmesini olanaklı hale getirmektedir. Bilgisayardan Tiktok canlı yayın açma işlemleri ile birlikte kullanıcılar oldukça kısa sürede bilgisayar üzerinden ya da mobil cihazları aracılığı ile canlı yayın açabilmektedir. Peki ama canlı yayın açılabilmesi için hangi adımların uygulanması gerekir?

Tiktok Canlı Yayın Açmak için Yapılması Gerekenler

Tiktok canlı yayın açılabilmesi için kullanıcıların uygulaması gereken işlem basamaklarını genel hatlarıyla aşağıdaki gibi sıralamak olanaklıdır:

  • Uygulamaya gerekli bilgileriniz ile birlikte sorunsuz bir şekilde giriş yapın.
  • Karşınıza çıkan + simgesine tıklayın.
  • Ekranın alt bölümünde Live ve Video sekmeleri bulunmakta. Ekranı sola çekin ve işlemlerinize devam edin.
  • Canlı yayın açabilmeniz için canlı yayın başlığı belirlemeniz gerekir. Bu nedenle canlı yayın başlığı belirleyin.
  • Live olun sekmesine tıklayarak doğrudan canlı yayına geçiş yapın.

Yukarıdaki adımların her biri Tiktok’ta canlı yayın nasıl açılır sorusu kapsamında verilebilecek cevaplar olduğu için kullanıcılar bu adımları kullanarak sorunsuz bir şekilde canlı yayın açabilmektedir.